Festivalcafeen

Festivalcafeen

Podcast-hjørne, bucket-lists, chillout og kaffe – vi har det hele.
14. -17. november, ZEN2, 3. sal

I festivalcafeen på 3. sal kan du læne dig tilbage og filosofere over liv, død og kunstig intelligens, mens du nyder din velbryggede kaffe – og måske en G&T.

Her kommer du ned i gear med hyggelig lounge-stemning og gode toner. Tag en pause mellem dine andre oplevelser på Resonans, eller duk op til yoga, death talks og workshops. I Festivalcafeen får du både mulighed for at chille og udvide din horisont. Gå på opdagelse i vores kunstneriske univers. Slå dig ned i en sækkestol i podcasthjørnet, og slap af til tankevækkende talks med spændende folk. Sæt dit aftryk på bucket-list-væggen (hvad skal du nå, inden du dør?), og lyt til ny, elektronisk musik baseret på hjertets egne beats. 

Lørdag dag står i børnenes tegn i Festivalcafeen: Skrot og skrammel får nyt liv i byggeworkshoppen med Jeppe Just, hvor diverse dimsedutter forvandles til musikinstrumenter. Bagefter holder vi krea-værksted, inspireret af den mexicanske tradition, Dia de los Muertos (De Dødes Dag), hvor vi dekorerer de flotteste dødningehoveder. Du kan løbende holde øje med, hvad der sker i festivalcafeen samt åbningstider ved at følge med på Resonans-siden på Facebook.

Vi ses i cafeen på 3. sal!

 

Åbningstider:
Onsdag den 14. nov: kl. 12.00-20.00
Torsdag den 15. nov: kl. 11.00-20.00
Fredag den 16. nov: kl. 13.00-23.00
Lørdag den 17. nov: kl. 12.00-00.00

Bemærk, at Festivalcafeen også er åben til Death Talks (onsdag, torsdag og fredag morgen kl. 7.45 – 09).

X