Resonans for børn

Klassisk musik for børn, bamser

– og kunstig intelligens

 

17. november kl. 11, Cafeen

Fire saxofoner i spil – i samarbejde med kunstig intelligens og elektronik.

Til denne koncert vil Asynja Saxophone Quartet lege med den kunstige intelligens og elektronik sammen med musikken. Elektronikken vil være en underliggende del af musikken, men vil i visse tilfælde også overtage helt.

Koncerten sætter fokus på elektronikkens mange funktioner, både gode og dårlige. ​ Børnene får lov til at interagere, både ved at være med til at skabe musikken sammen med musikerne, men også ved at bruge deres kroppe til diverse bevægelser.

Asynja Saxophone Quartet har base i Aarhus og er en fantasifuld og spændende kvartet, som består af fire engagerede klassiske saxofonister fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Som altid vil der være puder og tæpper til at hygge sig med, og efter koncerten kan alle børn komme op og tale med musikerne.

Alder: Fra 3 år.

Instrumentbygge-workshop
med Jeppe Just

17. november kl. 10, ZEN 2 KUBE

Vi bygger instrumenter af dimsedutter og isenkram.

Workshop om at bygge instrumenter af dimsedutter. For børn (8-12 år) og forældre.

Vi bygger instrumenter af postæsker. Postæskerne er forstærkede med kontaktmikrofoner og jack-indgang, så de klinger kraftigere. Der bliver bygget med bl.a. elastikker, redekamme, hoppebolde, sandpapir, gevind-stænger og utallige dimsedutter og isenkram. Workshoppen afsluttes med en koncert, hvor der bliver spillet små musikstykker for de hjemmebyggede instrumenter.

 

 

X